Κωδικός: 009ML89196 / MINILAND ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ ΜΕ ΗΧΟΥΣ & ΜΕΛΩΔΙΕΣ DREAMCUBE
[0] Κριτική
0,00 / 5
Δείτε τις κριτικές
Τιμή: $ 66,47
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 70€

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ από το κατάστημα

Αποστολή & Παράδοση Διαχειρίσιμο κείμενο για Αποστολή & Παράδοση Τρόποι Πληρωμής Διαχειρίσιμο κείμενο για Τρόποι Πληρωμής

Χαλαρώνει ακόμα και τα πιο ανήσυχα μωρά!

Με τις γλυκές μελωδίες, τα χαλαρωτικά σχέδια που προβάλλονται στο ταβάνι και τα φωτάκια σε απαλούς χρωματισμούς, το Dreamcube βοηθά ακόμα και τα πιο ανήσυχα μωρά να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν.

Ο προτζέκτορας μπορεί να λειτουργεί συνεχώς ή μέσω ηχητικής ενεργοποίησης, οπότε και θα παραμένει σε λειτουργία sleep όσο το μωρό κοιμάται, ενώ θα ενεργοποιείται αυτόματα με το κλάμα του μωρού, ώστε να το ηρεμεί και να κοιμάται ξανά. Επιπλέον, μετά από 5 λεπτά απενεργοποιείται αυτόματα προκειμένου το μωρό να μην ενοχλείται σε περίπτωση που το έχει πάρει ξανά ο ύπνος.

Με το Dreamcube μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 3 διαφορετικών μοτίβων προβολής, ανάλογα με τις προτιμήσεις του μωρού: έναστρος ουρανός, θαλασσινά μοτίβα ή μια όμορφη απεικόνιση του διαστήματος. Επιπλέον, διαθέτει 15 προεπιλεγμένες μελωδίες και ήχους για όλες τις προτιμήσεις.

Μπορείτε να αναπαράγετε οποιοδήποτε τραγούδι επιθυμείτε, απλά συνδέοντας τον προτζέκτορα στον υπολογιστή, στο κινητό σας ή ακόμα και στο tablet. Έτσι, το παιδί σας θα μπορεί να απολαμβάνει τις αγαπημένες του μελωδίες χωρίς περιορισμούς.

Το Dreamcube προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε μωρού και γονιού. Οι μελωδίες και οι προβολές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό ή ανεξάρτητα, έτσι ώστε το μωρό να μπορεί να απολαμβάνει μόνο τη μουσική, μόνο την προβολή ή και τα δύο μαζί.

Χαρακτηριστικά
- Εισαγωγή ήχου
- Μελωδίες και ήχοι: 15
- Αριθμός προβολών: 3
- Αναπαραγωγή Playback
- Ενεργοποίηση ήχου
- Αυτόματη απενεργοποίηση
• Μετά από 5 λεπτά σε λειτουργία ενεργοποίησης ήχου
• Μετά από 30 λεπτά σε συνεχή λειτουργία
- Ρύθμιση ήχου: 5 επίπεδα
- Αντάπτορα και καλώδιο φόρτισης USB
- Καλώδιο υποδοχής ήχου
- Μπαταρίες: 3 x AAA
Τιμή: $ 66,47
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 70€

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ από το κατάστημα

Αποστολή & Παράδοση Διαχειρίσιμο κείμενο για Αποστολή & Παράδοση Τρόποι Πληρωμής Διαχειρίσιμο κείμενο για Τρόποι Πληρωμής
Αξιολογήσεις Πελατών
Προσθήκη Κριτικής
[0] Κριτική
0,00 / 5
Το προιόν αυτό δεν έχει αξιολόγηση.