Κωδικός: 006796388 / SCOOT AND RIDE ΚΡΑΝΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟ BLUEBERRY
[0] Κριτική
0,00 / 5
Δείτε τις κριτικές
Τιμή: $ 48,58
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 70€

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ από το κατάστημα

Αποστολή & Παράδοση Διαχειρίσιμο κείμενο για Αποστολή & Παράδοση Τρόποι Πληρωμής Διαχειρίσιμο κείμενο για Τρόποι Πληρωμής

Το κράνος Scoot & Ride προσφέρει ασφάλεια στους μικρούς οδηγούς. Είναι ρυθμιζόμενο σε μέγεθος από το XXS - S με περίμετρο από 45 έως 51 εκ. και είναι κατάλληλο για χρήση από παιδάκια 1 έτους μέχρι 3 ετών κατά προσέγγιση.
Είναι κατασκευασμένο από κέλυφος PC με τεχνολογία In Mold που απορροφά τους κραδασμούς και διαθέτει ρύθμιση μεγέθους κεφαλής με φωτάκι LED στο πίσω μέρος του για επιπλέον ασφάλεια σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας, μαλακό προστατευτικό επίθεμα γνάθου, διαπνέοντα και μαλακά επιθέματα καθώς και 11 οπές εξαερισμού με προστασία από τα κουνούπια.

Γιατί να το αγοράσω:
-Προστατεύει
-Είναι εύκολο στην χρήση
-Προσδίδει ασφάλεια

Βασικά Χαρακτηριστικά:
-Παιδικό κράνος Scoot & Ride σε χρώμα blueberry
-Μέγεθος: XXS-S / 45-51 εκ.
-Υλικό: 100% ασφαλές πλαστικό χωρίς PVC
-Μαγνητικό κούμπωμα
-Ρύθμιση μεγέθους κεφαλής
-Φωτάκι LED στο πίσω μέρος, επίθεμα γνάθου, επιθέματα από διαπνέον υλικό, οπές εξαερισμού.
-Διατίθεται σε διάφορα χρώματα

Βάρος: 0,24 κιλά
Πρότυπα: CE, EN1078, U.S CPSC


Λίγα Λόγια για την Μάρκα:
Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του αρχικού προϊόντος, το 2010 η εταιρεία βρισκόταν σε επαφή με ειδικούς, παιδιά και γονείς, οι οποίοι της έδωσαν αρκετή έμπνευση για τη δημιουργία νέων προϊόντων, αλλά μία ιδέα μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο στο μυαλό των σχεδιαστών! Η ιδέα δεν ήταν άλλη από τη δυνατότητα χρήσης τόσο του πατινιού όσο και του ποδηλάτου ισορροπίας ταυτόχρονα, ανάλογα με την επιθυμία του κάθε ενδιαφερόμενου.
Η προσοχή στράφηκε στη δημιουργία ενός πλήρως λειτουργικού προϊόντος που δε θα θυσίαζε κανένα από τα πλεονεκτήματα ούτε του πατινιού ούτε του ποδηλάτου ισορροπίας. Ο στόχος ήταν η δυνατότητα χρήσης και των δύο λειτουργιών οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή χωρίς την ανάγκη εργαλείων για την αλλαγή από τη μία λειτουργία στην άλλη.
Σήμερα, όλα τα προϊόντα της «Scoot & Ride» μετατρέπονται από πατίνια σε ποδήλατα ισορροπίας και αντίστροφα απλά σύροντας ένα κουμπί.
Είναι γνωστό ότι τα παιδιά λατρεύουν το παιχνίδι και είναι συχνή η απαίτησή τους για εναλλαγές. Η «Scoot & Ride» είναι εδώ για να τα στηρίξει.
Τιμή: $ 48,58
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 70€

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ από το κατάστημα

Αποστολή & Παράδοση Διαχειρίσιμο κείμενο για Αποστολή & Παράδοση Τρόποι Πληρωμής Διαχειρίσιμο κείμενο για Τρόποι Πληρωμής
Αξιολογήσεις Πελατών
Προσθήκη Κριτικής
[0] Κριτική
0,00 / 5
Το προιόν αυτό δεν έχει αξιολόγηση.