Ολοκληρωμένα Δωμάτια

Η προετοιμασία του βρεφικού δωματίου είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια της αναμονής του μωρού σας. Όλοι εμείς στην ΗΡΑ είμαστε περήφανοι που σχεδιάζουμε προϊόντα με μοναδικό design και με προσοχή στην λεπτομέρεια ώστε να εξασφαλίζουμε το καλύτερο για εσάς και το μωράκι σας.

Με βάση τις δικές σας ανάγκες δημιουργήσαμε την πιο ολοκληρωμένη σειρά βρεφικών δωματίων με πολλές επιλογές για κάθε στυλ, γούστο και προϋπολογισμό.

Τα βρεφικά έπιπλα ΗΡΑ κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας και πιστοποιούνται με βάση τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα (ΕΝ).

Ελάτε σε ένα κατάστημα ΗΡΑ και δείτε από κοντά τις ολοκληρωμένες προτάσεις μας, φτιαγμένες σε πραγματικά δωμάτια! Σε κάθε κατάστημά μας έχουμε έτοιμα βρεφικά δωμάτια διακοσμημένα με τα έπιπλα και τις προίκες μας που θα σας βοηθήσει να ονειρευτείτε το δικό σας βρεφικό δωμάτιο. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι στην διάθεσή σας για να σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να σας καθοδηγήσει ανάμεσα σε όλες τις επιλογές.

Στα καταστήματα ΗΡΑ θα δείτε ακριβώς πως είναι ο σκελετός ενός άβαφου βρεφικού κρεβατιού για να κατανοήσετε την ποιότητα και την ασφάλεια που προσφέρει

Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο βρεφικό κρεβατάκι για εσάς:

1)      Για 3 ή για 6 χρόνια?

Κούνια ή προεφηβικό κρεβατάκι? Στην κλασσική κούνια θα κοιμίσετε το μωρό σας μέχρι την ηλικία των τριών ετών ενώ σε ένα προεφηβικό κρεβατάκι μέχρι τα 6. Μετρήστε σωστά το χώρο που έχετε διαθέσιμο και καταλήξτε στον τύπο του κρεβατιού πριν ξεκινήσετε να βλέπετε σχέδια.

2)      Είναι πιστοποιημένο?

Τα πιστοποιημένα βρεφικά έπιπλα φέρουν πάνω τους αυτοκόλλητο με την σήμανση της πιστοποίησης ΕΝ 716-1,2:2008. Ζητήστε να δείτε το αυτοκόλλητο αυτό πάνω στο κρεβάτι που θα παραλάβετε!

3)      Δείτε την βάση του κρεβατιού και ζητήστε να μάθετε για τα χαρακτηριστικά του

Η βάση αποτελεί το σημείο σταθερότητας και στήριξης του κρεβατιού και εξασφαλίζει την μέγιστη ασφάλεια για τον ύπνο του μωρού σας.

Για τον κατάλληλο ύπνο του νεογέννητου η βάση πρέπει να είναι εντελώς επίπεδη. Βάσεις ανατομικές όπως αυτές που χρησιμοποιούμε οι ενήλικες δεν ενδείκνυνται καθώς το νεογέννητο δεν έχει βάρος για να αντισταθμίσει την κλίση.

Για τα βρεφικά κρεβατάκια μας, παράγουμε βάσεις πρεσσαριστές, από ξύλο οξυάς, που δεν εμφανίζουν σημεία ένωσης με κόλλες ή καρφιά.