Μεταφορά και συναρμολόγηση επίπλων

Αφήστε το επάνω μας!

Επιλέξατε τα βρεφικά έπιπλα του μωρού σας και είστε έτοιμοι να παραλάβετε? Μάθετε για την δωρεάν μεταφορά και συναρμολόγηση από εμάς και μείνετε ήσυχοι!

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΗΡΑ

Η Υπηρεσία Μεταφοράς ΗΡΑ θα σας παραδώσει και συναρμολογήσει τα βρεφικά έπιπλά σας εντελώς δωρεάν σε όλη την Αθήνα* και στις περιοχές γύρω από ένα κατάστημα ΗΡΑ*.

*Δείτε αναλυτικά τις περιοχές που καλύπτει η Υπηρεσία και τις χρεώσεις εδώ.

Αν μένετε σε περιοχή που δεν υπάρχει κατάστημα ΗΡΑ, τότε αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε δωρεάν τα έπιπλά σας στο πρακτορείο που επιθυμείτε.

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17:00 και ορίζονται με βάση τον εβδομαδιαίο προγραμματισμό της εταιρείας. Για την ακριβή ημέρα της παράδοσής σας, θα σας ενημερώσει έγκαιρα το κατάστημα στο οποίο κάνατε την παραγγελία.

PREMIUM ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

Επιλέξτε την ημέρα που θέλετε:

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, τότε υπάρχει χρέωση €30.

Παράδοση το Σάββατο:

Αν θέλετε να παραλάβετε Σάββατο, τότε υπάρχει χρέωση €30

Η παραπάνω υπηρεσία αφορά αποκλειστικά τις παραγγελίες βρεφικών επίπλων εκτός από τις καρέκλες θηλασμού για τις οποίες δεν γίνεται συναρμολόγηση από την Υπηρεσία μας.

Για τις παραγγελίες εφηβικών επίπλων της σειράς Growing Up by ΗΡΑ υπάρχει χρέωση 12% επί της αξίας της παραγγελίας.

Για να είστε προετοιμασμένοι…

Σας συστήνουμε να έχετε αρκετό χαρτί καλύμματος πατώματος, για να μπορέσει η ομάδα μας να μεταφέρει και συναρμολογήσει τα έπιπλα στο δωμάτιο που επιθυμείτε. Παρακαλούμε να έχετε εξασφαλίσει ότι οι σκάλες, οι διάδρομοι, τα ανοίγματα στις πόρτες και το δωμάτιο της επιλογής σας είναι καθαρά, χωρίς εμπόδια και έχουν τις κατάλληλες διαστάσεις για να μπορούν να εισέλθουν τα έπιπλα.