Κωδικός: 009ML89173 / MINILAND ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ HUMIDROP 1,5L
[0] Κριτική
0,00 / 5
Δείτε τις κριτικές
  • -10%
Τιμή: $ 64,16 $ 71,29
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 70€

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ από το κατάστημα

Αποστολή & Παράδοση Διαχειρίσιμο κείμενο για Αποστολή & Παράδοση. Τρόποι Πληρωμής Διαχειρίσιμο κείμενο για Τρόποι Πληρωμής

Μικρός, εύκολος στο χειρισμό, αρωματικός υγραντήρας με τεχνολογία υπερήχων!

Είναι πολύ σημαντικό να ελέγχετε το επίπεδο υγρασίας στο παιδικό δωμάτιο, για να διασφαλίσετε πως παρέχετε υγιεινή ατμόσφαιρα για τον ύπνο του μωρού. Πολυάριθμες έρευνες έχουν δείξει πως υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της συχνότητας των λοιμώξεων του αναπνευστικού με τα ακατάλληλα επίπεδα υγρασίας στο παιδικό δωμάτιο.

Σε περίπτωση που το επίπεδο υγρασίας είναι πολύ χαμηλό (κάτω από 50%) το μωρό γίνεται ευαίσθητο στην ξηροδερμία, επιπεφυκίτιδα, βρογχιολίτιδα και στις ρινικές λοιμώξεις με αποτέλεσμα να γίνεται πιο ευάλωτο στις μολύνσεις και στα μικρόβια.

Ο υγραντήρας σας βοηθάει να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε το βέλτιστο επίπεδο υγρασίας με στόχο τη βελτίωση της ατμόσφαιρας μέσα στο σπίτι για όλη την οικογένεια. Τα μικροσταγονίδια που παράγει ο ψυχρός ατμός του υγραντήρα δεσμεύουν τα μικροσωματίδια της ατμόσφαιρας (σκόνη, καπνός τσιγάρου, δυσοσμία, ακάρεα οικιακής σκόνης, γύρη) και τα οδηγεί στο έδαφος, έτσι ο αέρας είναι καθαρότερος και πιο υγιεινός.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα τα επίπεδα υγρασίας μπορεί να μειωθούν. Η εσωτερική ατμόσφαιρα γίνεται ξηρότερη, λόγω της έλλειψης αερισμού και εξαερισμού του χώρου και λόγω της χρήσης θέρμανσης. Το σώμα αντιδρά σε αυτή την έλλειψη υγρασίας και νιώθει δυσάρεστα.

Το Humidrop είναι ο μικρότερος υγραντήρας της Miniland και είναι εξοπλισμένος με ένα πολύ κομψό σχέδιο. Χάρη στη μικρή του διάμετρο, είναι εύκολο να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια παρέχοντας στο μωρό τη μέγιστη προστασία.

Η ειδική θήκη για τα αιθέρια έλαια επιτρέπει τη χρήση όλων των ειδών ελαίων της αγοράς, ανανεώνοντας την ατμόσφαιρα στο χώρο, αλλά και τη διάθεσή σας.

Με μεγάλη αυτονομία λειτουργίας, ξεπερνά τις 12 ώρες συνεχόμενης χρήσης με μέγιστη ροή ατμού και δεξαμενή χωρητικότητας 1,5 λίτρων. Ιδανικό για δωμάτια μέχρι 15m2.

Εύκολος και απλός στη χρήση, προσφέρει επιλογή επιθυμητής ροής ατμού απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ο ψυχρός ατμός που απελευθερώνεται από το ρυθμιζόμενο στόμιο του, επιτρέπει να υγραίνει όλο τον χώρο με ομοιογενή τρόπο, διανέμοντας τον ψυχρό ατμό ομοιόμορφα σε όλο το δωμάτιο.

Προσφέρει δυνατότητα ενεργοποίησης ενός απαλού μπλε φωτός για τη νύχτα έτσι ώστε το μωρό να νιώθει άνετα όσο ο υγραντήρας βρίσκεται σε λειτουργία.

Διαθέτει σύστημα προστασίας για την έλλειψη νερού, σταματώντας αυτόματα η συσκευή να δουλεύει ενώ μια φωτεινή ένδειξη θα ανάψει για να ειδοποιήσει ότι το δοχείο απαιτεί γέμισμα.

Χαρακτηριστικά
- Τεχνολογία: Υπερήχων
- Ιδανικός για χώρους έως 15m2
- Υγραίνει την ατμόσφαιρα με ψυχρό ατμό
- Χωρητικότητα: 1.5L
- Αθόρυβη συσκευή
- Διάρκεια: 24 ώρες
- Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης
- Διαθέτει φωτάκι νυκτός
- Περιέχει θήκη για αιθέρια έλαια
- Διαθέτει ένδειξη άδειου δοχείου
Τιμή: $ 64,16 $ 71,29
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 70€

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ από το κατάστημα

Αποστολή & Παράδοση Διαχειρίσιμο κείμενο για Αποστολή & Παράδοση. Τρόποι Πληρωμής Διαχειρίσιμο κείμενο για Τρόποι Πληρωμής
Αξιολογήσεις Πελατών
Προσθήκη Κριτικής
[0] Κριτική
0,00 / 5
Το προιόν αυτό δεν έχει αξιολόγηση.