Κωδικός: 009ML89172 / MINILAND ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ DIGITALK LUXE
[0] Κριτική
0,00 / 5
Δείτε τις κριτικές
Τιμή: $ 106,27
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 70€

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ από το κατάστημα

Αποστολή & Παράδοση Διαχειρίσιμο κείμενο για Αποστολή & Παράδοση Τρόποι Πληρωμής Διαχειρίσιμο κείμενο για Τρόποι Πληρωμής

Τώρα μπορείτε να έχετε επικοινωνία με το μωρό σας από όπου και αν βρίσκεστε
χωρίς παρεμβολές!

Η ενδοεπικοινωνία Digitalk Luxe της Miniland σας επιτρέπει να ακούτε το μωρό σας με ήχο ύψιστης ποιότητας και χωρίς παρεμβολές χάρη στην εμβέλεια 300 μέτρων και την ψηφιακή τεχνολογία Dect της συσκευής.

Με τη λειτουργία VOX (ενεργοποίηση ήχου), η οθόνη βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας, όσο το μωρό κοιμάται και ενεργοποιείται όταν ανιχνεύσει κάποιο ήχο. Η ευαισθησία της ηχητικής ενεργοποίησης, μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις συνήθειες του μωρού, επιλέγοντας ανάμεσα σε υψηλή, μεσαία και χαμηλή.

Επίσης, η τεχνολογία διπλής επικοινωνίας σας επιτρέπει να ακούτε το μωρό, να του μιλάτε ή να του τραγουδήσετε ένα τραγούδι για να το καθησυχάσετε ή απλά να του κρατήσετε συντροφιά, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να έχετε άλλες ενασχολήσεις.

Η οθόνη LCD της συσκευής διαθέτει οπίσθιο φωτισμό και διασφαλίζει τον απλό χειρισμό όλων των λειτουργιών και τον πλήρη έλεγχο με μια μόνο ματιά, κάνοντας την παρακολούθηση του μωρού πιο εύκολη για τους γονείς.

Το Digitalk Luxe διαθέτει φωτάκι νυκτός και 5 μελωδίες, επιτρέποντας στο μωρό να χαλαρώσει ενώ η λειτουργία δόνησης είναι ιδανική για στιγμές που οι γονείς χρειάζονται ησυχία ή για περιβάλλον με πολύ θόρυβο.

Οι γονείς μπορούν να ελέγχουν τη θερμοκρασία δωματίου του μωρού μέσω της οθόνης LCD. Επίσης, η συσκευή διαθέτει ειδοποιήσεις υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας έτσι ώστε το μωρό να νιώθει πάντα άνετα.

Χαρακτηριστικά
-Τεχνολογία: 2.4 GHz digital
- Εμβέλεια: 300m
- Αριθμός αυτόματων καναλιών: 36
- Οθόνη LCD
- Τεχνολογία: Ecotech
- Διαθέτει ανιχνευτή κίνησης και ήχου
- Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας
- Λειτουργία δόνησης
- Ειδοποίηση εκτός εμβέλειας
- Διαθέτει φωτάκι νυκτός
- Διαθέτει 5 μελωδίες νανουρίσματος
- Θερμόμετρο και ένδειξη χαμηλής/υψηλής θερμοκρασίας
- Περιλαμβάνει βάση φόρτισης
Τιμή: $ 106,27
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 70€

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ από το κατάστημα

Αποστολή & Παράδοση Διαχειρίσιμο κείμενο για Αποστολή & Παράδοση Τρόποι Πληρωμής Διαχειρίσιμο κείμενο για Τρόποι Πληρωμής
Αξιολογήσεις Πελατών
Προσθήκη Κριτικής
[0] Κριτική
0,00 / 5
Το προιόν αυτό δεν έχει αξιολόγηση.