Κωδικός: 009ML89149 / MINILAND ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ DIGIMONITOR 2.4'' PLUS
[0] Κριτική
0,00 / 5
Δείτε τις κριτικές
Τιμή: $ 224,07
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 70€

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ από το κατάστημα

Αποστολή & Παράδοση Διαχειρίσιμο κείμενο για Αποστολή & Παράδοση Τρόποι Πληρωμής Διαχειρίσιμο κείμενο για Τρόποι Πληρωμής

Τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο μωρό σας από όπου και αν βρίσκεστε!

Το Digimonitor 2.4" Plus της Miniland χάρη στο μικρό του μέγεθος, τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, την μεγάλη εμβέλεια 250 μέτρων και την μπροστινή οθόνη αφής αποτελεί την πιο πρακτική και εύκολη στη χρήση ενδοεπικοινωνία.

Εγκαθιστώντας την εφαρμογή eMyBaby, που παρέχεται αποκλειστικά από τη Miniland, μπορείτε να έχετε εικόνα του μωρού σας στο κινητό, στον υπολογιστή ή στο tablet, αρκεί να υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Με τη λειτουργία VOX (ενεργοποίηση ήχου), η λειτουργία παρακολούθησης του μωρού παραμένει σε κατάσταση ετοιμότητας, όσο εκείνο ξεκουράζεται, ενώ ενεργοποιείται αυτόματα όταν ανιχνεύσει κάποιο ήχο όπου και ανάβουν 5 φωτάκια LED. Η ευαισθησία της ηχητικής ενεργοποίησης, μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις συνήθειες του μωρού, επιλέγοντας ανάμεσα σε υψηλή, μεσαία και χαμηλή.

Το Digimonitor 2.4" Plus υποστηρίζει εικόνα υψηλής ποιότητας καθώς και διάφορες άλλες λειτουργίες, όπως αυτόματη νυχτερινή όραση, επικοινωνία διπλής κατεύθυνσης (ακούτε και μιλάτε στο μωρό σας ή ακόμα του τραγουδάτε προκειμένου να το ηρεμήσετε), ζουμ και 5 μελωδίες.

Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης μέχρι και από 2 κάμερες ταυτόχρονα, ενώ συνολικά μπορούν να συνδεθούν στη συσκευή μέχρι 4 κάμερες.

Το σύστημα διαθέτει ακόμη λειτουργία ειδοποίησης για τα γεύματα του μωρού, την αλλαγή πάνας, τη χορήγηση φαρμάκων και τον έλεγχο των ωρών ύπνου.

Χαρακτηριστικά
- Τεχνολογία: 2.4 GHz digital
- Αριθμός αυτόματων καναλιών: 16
- Λειτουργία VOX (ηχητική ενεργοποίηση)
- Ένδειξη φωτός και ήχου
- Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας
- Ένδειξη ημερομηνίας και ώρας
- Ειδοποίηση εκτός εμβέλειας
- Zoom: x2
- Λειτουργία σάρωσης
- Συμβατότητα με την εφαρμογή eMyBaby: iOS, Android, PC
- Mini/micro USB για σύνδεση σε PC: A/V output
- Τρίποδο ρυθμιζόμενο σε πολλές θέσεις
Τιμή: $ 224,07
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 70€

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ από το κατάστημα

Αποστολή & Παράδοση Διαχειρίσιμο κείμενο για Αποστολή & Παράδοση Τρόποι Πληρωμής Διαχειρίσιμο κείμενο για Τρόποι Πληρωμής
Αξιολογήσεις Πελατών
Προσθήκη Κριτικής
[0] Κριτική
0,00 / 5
Το προιόν αυτό δεν έχει αξιολόγηση.