Κωδικός: 005233231 / AVENT ΠΛΗΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ -NATURAL
[0] Κριτική
0,00 / 5
Δείτε τις κριτικές
  • -31%
Τιμή: $ 134,00 $ 194,20
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 70€

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ από το κατάστημα

Αποστολή & Παράδοση Διαχειρίσιμο κείμενο για Αποστολή & Παράδοση Τρόποι Πληρωμής Διαχειρίσιμο κείμενο για Τρόποι Πληρωμής

Δίπλα σας σε κάθε βήμα στο ταξίδι του θηλασμού!

Είτε επιστρέφετε στην εργασία σας ή απλώς θέλετε να προσθέσετε περισσότερες δραστηριότητες στο ημερήσιο πρόγραμμά σας, η σειρά προϊόντων θηλασμού Philips Avent είναι ειδικά σχεδιασμένη προκειμένου να προσφέρετε στο μωρό σας τα πλεονεκτήματα του μητρικού γάλακτος, όταν δεν μπορείτε να βρίσκεστε μαζί του.

Το θήλαστρο διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό, ώστε το γάλα να ρέει απευθείας από τον μαστό στο μπιμπερό ή το δοχείο, ακόμα και όταν κάθεστε ίσια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάθεστε πιο άνετα όταν χρησιμοποιείτε το θήλαστρο. Δεν χρειάζεται να σκύβετε προς τα εμπρός για να βεβαιωθείτε ότι όλο το γάλα θα καταλήξει στο μπιμπερό. Η άνετη και χαλαρή θέση κατά τη χρήση του θηλάστρου βοηθά το γάλα να ρέει πιο εύκολα.

Το μαλακό μαξιλαράκι μασάζ διαθέτει μαλακή βελούδινη υφή που προσφέρει μια ζεστή αίσθηση στην επιδερμίδα, για άνετη και απαλή προσομοίωση της ροής του γάλακτος. Το μαξιλαράκι με τα πέταλα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μιμείται απαλά την κίνηση που κάνει το μωρό σας όταν θηλάζει, διεγείροντας έτσι τη ροή του γάλακτος.

Το ηλεκτρικό θήλαστρο είναι μια έξυπνη, αθόρυβη, φορητή συσκευή σχεδιασμένη για διακριτική εκροή γάλακτος ανά πάσα στιγμή, είτε είστε στο σπίτι είτε στο γραφείο.

Χάρη στο κλειστό σύστημα η εκροή γάλακτος γίνεται υγιεινά χωρίς διαρροή στους σωλήνες ενώ τα λίγα μέρη από τα οποία αποτελείται εξασφαλίζουν εύκολο και γρήγορο καθαρισμό.

Οι ρυθμίσεις που μπορείτε να επιλέξετε είναι πολύ απλές. Όταν είναι ενεργοποιημένο, το θήλαστρο ξεκινά αυτόματα στη λειτουργία απαλής διέγερσης για να αρχίσει η ροή . Στη συνέχεια, επιλέξτε μία από τις 3 ρυθμίσεις άντλησης προκειμένου να έχετε άνετη ροή γάλακτος.

Τεχνικές προδιαγραφές

Σχεδίαση
• Μπιμπερό
- Εργονομικό σχήμα
- Πλατύς λαιμός

• Θήλαστρο
- Συμπαγής σχεδίαση

Λειτουργίες
- 1 λειτουργία διέγερσης
- 3 ρυθμίσεις εξαγωγής
- Απαλή διέγερση

Στάδιο ανάπτυξης
- 0-6 μηνών

Χρήση
- Εύκολος καθαρισμός
- Εύκολη συναρμολόγηση

Υλικό κατασκευής
• Μπιμπερό
- Χωρίς BPA
- Πολυπροπυλένιο

• Θηλή
- Χωρίς BPA
- Σιλικόνη

• Θήλαστρο
- Χωρίς BPA

Περιλαμβάνει
- Σώμα θήλαστρου
- Μονάδα βάσης με σωλήνες
- Μαξιλαράκι τυπικού μεγέθους
- Μπιμπερό Natural 125ml
- Κάλυμμα ταξιδιού
- Δίσκος σφράγισης για αποθήκευση γάλακτος
- Επιθέματα στήθους μίας χρήσης: 4 τεμ.
- Δείγματα επιθεμάτων στήθους: 2 τεμ.


Τιμή: $ 134,00 $ 194,20
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 70€

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ από το κατάστημα

Αποστολή & Παράδοση Διαχειρίσιμο κείμενο για Αποστολή & Παράδοση Τρόποι Πληρωμής Διαχειρίσιμο κείμενο για Τρόποι Πληρωμής
Αξιολογήσεις Πελατών
Προσθήκη Κριτικής
[0] Κριτική
0,00 / 5
Το προιόν αυτό δεν έχει αξιολόγηση.