Αρχική σελίδα

Βρεφικά Καταστήματα ΗΡΑ

 Ένας μοναδικός κόσμος για να ονειρευτείτε!

Τα βρεφικά καταστήματα ΗΡΑ είναι το ιδανικό μέρος για να ονειρευτείτε, να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε το τέλειο περιβάλλον για το μωρό σας. Με πάνω από 40 καταστήματα ΗΡΑ σε όλη την Ελλάδα είμαστε δίπλα σας από τη στιγμή που θα μάθετε τα ευχάριστα νέα για τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας, μέχρι το μωρό σας να γίνει 6 χρονών. Είμαστε περήφανοι για τις σχέσεις που δημιουργούμε μαζί σας!

Πάρτε μια μικρή γεύση για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και ελάτε να τα πούμε όλα από κοντά!

Προσωπική Εξυπηρέτηση ΗΡΑ

Στα καταστήματά μας θα βρείτε τον προσωπικό σας σύμβουλο που θα σας εξυπηρετήσει, θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που εσείς πραγματικά χρειάζεστε! Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας με τον σύμβουλό σας τηλεφωνικά ή στέλνοντας μας e-mail στο customer.care@irabebe.gr.

Διαμορφωμένα Βρεφικά Δωμάτια

Στα καταστήματα ΗΡΑ μπορείτε να δείτε πως θα είναι το βρεφικό δωμάτιο που θέλετε να φτιάξετε! Σε κάθε κατάστημα έχουμε στήσει για εσάς ολοκληρωμένα δωμάτια που θα κάνουν ευκολότερη την επιλογή σας.

Συναντήσεις Εγκύων

Στα καταστήματά ΗΡΑ διοργανώνουμε σεμινάρια με στόχο να σας δώσουμε τις πρώτες πρακτικές συμβουλές για εσάς και το μωράκι σας. Με τη βοήθεια μας εξειδικευμένης μαίας, μπορείτε να λύσετε τις απορίες σας για καθημερινά πράγματα όπως η διατροφή, ο θηλασμός και η καθαριότητα του μωρού σας. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο κατάστημα ΗΡΑ της περιοχής σας

Agenda

Ζητήστε από το προσωπικό μας την Agenda τις μέλλουσας μαμάς με πολύτιμες συμβουλές για την διάρκεια της εγκυμοσύνης και όλες τις πληροφορίες για το τι θα χρειαστεί η μητέρα και το μωράκι της.

Λίστα Μωρού

Για την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς σας, για τη βάπτισή του, για τα πρώτα του γενέθλια δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος από το να φτιάξετε την λίστα με τα δώρα που εσείς χρειάζεστε. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα ΗΡΑ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 9841850

Δωροεπιταγές

Προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μια δωροεπιταγή με την αξία που εσείς θέλετε ώστε να επιλέξουν εκείνοι τα προϊόντα που προτιμούν.